Verven Mathys

Verven Mathys

Jaren van praktische ondervindingen, gesteund door proefnemingen en opzoekingswerk hebben de firma Mathys in de mogelijkheid gesteld om van PARACEM-Acrylverf een topproduct te maken.

Een ongeŽvenaarde duurzaamheid, bewezen door talrijke buitenwerken die na 10 jaar nog onberispelijk stand houden. Een perfecte weerstand tegen verzeping zodat PARACEM ook op de meest alkalische ondergronden zoals verse cementmortel, nieuw beton of pleister mag gebruikt worden. Een bijzonder hoge dekkracht, dankzij een laag gehalte aan water.
Daarbij is PARACEM voldoende ademend, d.w.z. gemakkelijk waterdampdoorlatend, en tevens zeer weinig doordringbaar voor regen. Bestaat in matte of half-glanzende tinten. Paracem of Paracem Semi-Gloss.

Noxyde Mathys

Een nieuwe bescherming als concept tegen corrosie. "NOXYDE" is een roestwerende beschermlaag met buitengewone eigenschappen. NOXYDE wordt geproduceerd in de Mathys-fabrieken. Gebruiksklaar en makkelijk aan te brengen met airlessspuit, rol of kwast. NOXYDE droogt door verdamping van het in de verf aanwezige water. Door polymerisatie ontstaat een roestwerende, rubberachtige laag, waterdicht en sterk bestand tegen zoutnevel en agressieve weersomstandigheden.
"NOXYDE" bevat krachtige roestinhibitoren en bezit een elasticiteit van 200%. Daarbij is NOXYDE schokvast, en vrij van lood en organische oplosmiddelen zodat tijdens het verwerken geen toxische of ontvlambare dampen vrijkomen. Het product is bijzonder geschikt voor de bescherming van metalen dakbedekkingen en wanden, draagbalken, vuurtorens, buitenwanden van reservoirs, enz.

Fillcoat Mathys

Alle lekken snel en eenvoudig dichten ...

FILLCOAT en FILLCOAT VEZELS zijn waterdichtingsproducten die iedereen in huis zou moeten hebben. Want ze laten u toe heel snel en eenvoudig lekken te dichten, zelfs bij slecht weer.

FILLCOAT en FILLCOAT VEZELS laten zich bovendien aanbrengen op talloze materialen: roofing, dakleer, bitumen, asfalt, harde pvc, polyester, zink, aluminium, glas, tegels ...
(Let op: beton moet minstens ťťn jaar oud zijn alvorens FILLCOAT toe te passen).

FILLCOAT en FILLCOAT VEZELS zijn daarom uitermate geschikt voor de snelle herstelling van alle lekken in daken, dakgoten, daklijsten, opkanten en afvoerbuizen.