Verfsoorten van MATHYS

Bernard Sys - VERVEN THÉOLAUR

Schilderplannen in het vooruitzicht? Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek onze uitgebreide collectie aan verschillende verfsoorten in Deinze .

Allerlei toepassingen

Professionals met een ruime ervaring in de verfsector weten wellicht al dat het gamma van het merk MATHYS aan alle professionele verwachtingen beantwoordt. Voor welke toepassing u deze productlijn ook wenst te gebruiken, de bijzondere kwaliteit van MATHYS vertaalt zich naar een duurzaam en prachtig resultaat.

Duurzaam materiaal

Van hoogglans- en zijdeglansverven, matte afwerkingen tot beschermende verven voor metaal en specifieke verven voor steen en zoveel meer. Dit gamma reikt u onbeperkte mogelijkheden om uw project op een professionele, kwalitatieve en duurzame manier af te werken. Of u nu zelf aan de slag gaat in uw woning of professioneel schilder bent, de verfsoorten van MATHYS zijn geschikt voor iedereen die graag schildert volgens de regels van de kunst.

Contacteer ons

Wenst u graag deskundig advies over de verfsoort passend voor uw werkzaamheden? Kom even langs in onze winkel in Deinze of neem even contact met ons op. Ons team staat u bij met de nodige technische ondersteuning om uw project te laten slagen.